Paris juli 1997
I juli 1997 åkte vi och grannfamiljen till paris. Vi hade ordnat så att en minibuss körde oss till Landvetter flygplats. Därifrån tog vi flyget till Charles De Gaulle Airport. Nu gällde det att få tag på något färdmedel in till Paris. Vi lyckades få tag på ett tåg som vi åkte med. I Paris var det byggarbete så vi fick byta till buss som tog oss sista biten till hotellet.
 

 

 
När vi fått hotellet bestämde vi oss för att åka metron in till centrala Paris. Vi tog metron och åkte iväg. Efter två stationer gick inte tåget längre utan vi var tvungna att byta tåg. Så gjorde vi och så åkte vi iväg ..... åt fel håll.

Vi kom tillbaka till utgångsstationen. Vi gjorde ett försök till och hamnade på samma station som tidigare. Nu frågade för säkerhets skull stationspersonalen om vilket tåg vi skall ta. De visade och vi tog det tåget .... åt fel håll. Nu gav vi upp och valde att äta på en liten servering innan vi gick och la oss.
 

Dag två tog vi en tur in till Paris och nu gick det bättre att åka. Vi såg på Notre Dame och vi tog trapporna upp i tornet. Det var en fantastisk utsikt och vi kunde med lätthet se Eifeltornet.
 

 

 

 
Vi tog en guidad båttur på floden Seine och det vi mindes bäst var att se många manliga blottare efter flodstränderna.
 

 

 
 

Fortsätt