La Palma
 
På fredag kväll, kvällen före vi skulle åka ringde Atlasresor. Det hade blivit problem med inrikesflyget mellan Teneriffa och La Palma. Flygbolaget hade bytt ägare och tagit bort alla bokningar. Nu får vi bo en natt på Teneriffa innan vi kan flyga över till La Palma.

På hemresan skulle vi bo en natt på Teneriffa men nu får vi två nätter i stället. Som kompensation får vi tillbaka 3000 kr och får bo på finare hotell på Teneriffa.
 

Vi reste från Landvetter flygplats på lördag morgon och första målet var Teneriffa.
 

 
Jonathan var liten och satt i Birgits knä. Stundtals sov han men var också intresserad av flyget.
 
Vi landade på Teneriffa och blev mottagna av Atlas värdar och visade på rätt buss. Under bussfärden berättade guiden om Teneriffa och alla utfärder. Men hon berättade också att det var en familj som skulle vidare till en annan ö (det var vi). Vi fick veta att det bara kommer att vara nio svenskar på La Palma under veckan, fem av dom är vi.
 

 

Teneriffa vid inflygningen

Bussen körde oss till inrikesflygplatsen och guiden berättade att hon skulle försöka få med oss över till La Palma redan i kväll.

Vid incheckningen fick vi besked om att det fanns två platser på nästa plan och plats för tre på planet som går om några timmar.

Vi bestämde oss för att Birgit och Jonathan tar första planet. Pontus, Ninja och jag tar det senare.


Vi såg Teide vid inflygningen till Teneriffa.
När det var dags för Birgit och Jonathan att gå ombord och vi kramat om varandra så tittade personalen så konstigt på oss. Efter en stund fattade Birgit och vinkade till oss att vi skulle komma. Till vår förvåning fanns det plats för oss allihop på planet så vi kunde åka gemensamt.
 

Vi landade på La Palma.
Vi såg Teide när vi flög från Teneriffa
 
Då vi beställt hyrbil till dagen efter så fick vi ta taxi in till vår lägenhet i staden Santa Cruz de La Palma.

Fortsätt