Lotus Caterham Seven Club
Årsmöte 2016

 

1  2  3 

på torsdag kväll var min Caterham packad med all öl och några cider som skall med på mötet. Givetvis var min personliga packning också på plats. Då var hela passagrarplatsen fullpackad.

Jag startade på fredag morgon klockan tio och körde till Vara där det blev ett besök på systembolaget för att köpa Qvänums öl. Hela vägen från Vänersborg till Vara hade det regnat men inte så mycket att jag blev våt då vindruta och dörrar gjorde att vinden gick över sittbrunnen och med den regnet.

Jag tog på det lilla taket och fortsatte mot Karlsborg där jag stämt träff med Tomas. Han var inte så lätt att känna igen då han körde Audi.
I Karlsborg åt vi på en Thai-restaurang och fortsatte mot Askersund för att sedan köra vidare mot Vingåker där några Seven-ägare skulle samlas för samkörning. Vi hamnade på en grusväg mitt i skogen och fick vända tillbaka en bit.

Nu bestämde vi oss för att i stället köra snabbaste vägen till Eskilstuna och det blev motorväg.
Vi var framme halv sju.
 

GPS:en visade oss rätt hela vägen fram till Ribbingelund där vi skall bo. Jag fick bo i ägarinnans barnbarns rum som var litet och trångt med massor av prylar och en säng som var så hög att jag fick låna en liten trappstege.
 
Efter handskakningar och kramar blev det korvgrillning och egen öl.
 

 

 
under kvällen blev vi bekanta med många nya medlemmar och även medlemmar som inte varit med på många år.
 

 
På kvällen ägnande Malin och jag tid åt att klistra etiketter på öl- och ciderflaskor.
     
 

Fortsätt till sida 2