< England


England 2005

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14

 

Onsdag 6 juli

Vår resa började med att vi åkte till Göteborg. Första etappen var centralstationen där vi växlade pengar.
Våra planer i Storbritannien var att köra i högervarv. D.v.s. att börja med Scottland och sedan köra ner i England.
På väg mot Göteborg hörde vi på nyheterna att set var ett stort europeiskt möte i Edinburgh med risk för kravaller och avstängda gator. Vi bestämde oss snabbt för att köra åt andra hållet och börja med England.
 


I väntan på att få köra ombord


På kvällen tog vi det lugnt...


  spelade kort.

Vi fick vänta lite på kajen innan vi fick köra ombord och under tiden fikade vi.
Väl ombord upptäckte vi att vi glömt att boka bättre hytt. Vi brukar alltid att boka upp oss till hytt ovanför vattenlinjen men denna gång fick vi gå från bildäck och nedåt. Det blev en chock.
Centralt fanns toa och tvättmöjligheter för alla på detta däck, sedan gick det smala korridorer åt olika håll. Vi skulle bo längst in i en sån korridor. Rummet var mycket litet och bara två våningssängar med plats för resväskorna under. Jag konstaterade att om det händer något så kommer vi aldrig ut.


På bildäck stod många fina fordon.

Vi bestämde oss snabbt för att gå till receptionen och höra om vi kunde få boka om till en bättre hytt. Det var kö till receptionen så vi fick vänta på vår tur. Vi skrevs upp på kö för byte och fick besked om att komma tillbaka om en halvtimma.

Vi hade tur, vi fick byta hytt mot ett pristillägg och kunde nu hämta upp våra väskor. Vi gick och åt en fin buffé och efteråt tog vi det lugnt i vår hytt.


I restaurangen åt vi en god buffé
 


Nu lämnar vi Göteborg


I fören stod massor av motorcyklar.bara slappade i hytten med att läsa ....

Torsdag 7 juli