Måndag 3/7


 

Måndag Utresa    Tisdag Tyskland/Holland     Onsdag  Holland      Torsdag Yorkshire     Fredag   Hull Donington      Lördag Donington Park     
Söndag
Donington park      Måndag Mot Wales     Tisdag Norra Wales    Onsdag Wales      Torsdag Wales/England     Fredag Södra England
     Lördag Tågtunneln     Söndag Frankrike/Belgien     Måndag Holland/Tyskland    Tisdag Sverige


 

                60 YEARS OF THE 7   

Vi tog det lugnt på förmiddagen, såg till växthuset och att det fanns mat och vatten till katten.
 Klockan 11 gav vi oss iväg och första stoppet var på Torp, Uddevalla där vi åt på McDonalds och tog sedan motorvägen mot Göteborg.
I Kungälv svängde vi av och körde till Kovikshamn där vi besökte en barndomsvän, Carl-Erik och hans fru Birgitta.

Vi var där i drygt en timma innan vi gav oss iväg. Nu tog vi vägen över Kornhall där vi tog färjan över Nordre Älv. Vi kom precis när färjan skulle gå men vi hann med.
På Hisingssidan tog vi leden förbi Volvofabriken mot Älvsborgsbron. Eftersom klockan var fyra var det långa köer och stundtals stod vi helt stilla.

Vi var framme vid Stenaterminalen strax efter halv fem. En familj var intresserad av vår bil och var framme och tittade på den.
 Mannen i familjen ville ta kort på bilen med en legobil framför. Det var en modell av en Seven.

Lite över fem kom Valter och Tomas och vi körde ombord. De fick hytt på däck tio och vi på däck åtta. Birgit och jag åt medhavd kvällsmat, Tomas och Valter åt i matsalen.
Birgit och jag gick upp på akterdäck och tittade på när båten la ut och stannade kvar under färden i skärgården.


Akterdäck

Båten lämnade Göteborgs kaj kvart i sju och vi hade en vacker färd genom skärgården. Vi tog en hastig tur genom taxfreeaffären men köpte inget.
Valter och Tomas kom till vår hytt och vi satt och pratade till nästan tio. Strax efter att de gått la vi oss.


En sångare underhöll på akterdäck